CNN Prima News – čerstvý vítr v Česku

Moc jsem se těšil na spuštění nové stanice CNN Prima News a to, co vidím, mě nezklamalo. Takové ty „dětské nemoci“ na počátku se určitě podaří brzy „vyléčit“. V každém případě obdivuji celý tým CNN Prima News a jeho nasazení, držím všem pěsti a moc všem fandím.

Nejvíc si ale cením samotné myšlenky. Vnímám obrovský rozdíl v duchu stanice CNN Prima News a ostatních českých zpravodajských stanicích a mediálních kanálů. Z těch na mě stále dýchá duch původního totalitního režimu, kdy hlavní myšlenka je my, my, my a pak možná, někde vzadu, Ti ostatní. Na CNN Prima News je ale patrné, že MY už není jen ČR, ale zahrnuje celý svět a to mě velmi těší. Tento čerstvý vítr do českých luhů a hájů jsme opravdu potřebovali jako sůl. Pochopitelně bude řada lidí, kterým se to nebude líbit a budou velmi kritičtí, ale já osobně vysílání CNN Prima News považuji za OBROVSKÝ přínos na poli demokracie a svobody, rozhledu a nadhledu českého človíčka a těším se na to, co stanice přinese.

Děkuji, děkuji, děkuji!


Aktualizace 4.9.2020

Přestože stále děkuji za nový styl zpravodajství v českém jazyce, na druhou stranu jsem docela významně zklamán systémem reklam. Ty byly zpočátku velmi elegantní, tak jako na stanici CNN International, ale záhy se pozvolna začaly proměňovat na klasické české, které jsou na všech ostatních vysíláních u nás, a navíc se doba jejich vysílání začala prodlužovat, takže teď už je pomalu jedno, na co se člověk dívá. Všechno splývá v jednolitý český reklamní mišmaš.
Škoda.
Veliká škoda